Asigurare de fier

Cartea Verde - este o asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru autovehicul care circula în afara republicii, acesta este predestinată achitării pagubelor produse de dumneavostră pesoanelor terţe.

De fapt, acesta este echivalentul de asigurare obligatorie de răspundere civila auto emise intr-o tară străina pe care o vizitaţi.

Obiectul de asigurare este responsabilitatea proprietarilor de vehicule, care prevede dreptul civil, pentru deteriorarea vietii, sănătăţii şi bunurilor persoanelor terţe rezultate din accidentele de circulaţie.

Asiguratorul oferă protecţie asiguratului prin intermediul cazurilor de raspundere civilă ca urmare a unei daune cauzate de accidente rutiere în străinătate.

Teritoriul de acoperire

Valabilitatea cartilor verzi depinde de zona geografica pentru care este emis. Asigurătorii din Republica Moldova emit o Carte verde pentru cele trei zone geografice:

Zona I: Ucraina; Belorusia

Zona II: Ucraina; Belorusia şi Rusia

Zona II: Toate ţările care fac parte din sistemul Carte Verde

Prima de asigurare:

Prima de asigurare depinde de zona geografica pentru care este eliberată polita, tipul vehicolului (perioada de asigurare, masa maxima autorizata, numarul de persoane transportate.)
SiteHeart


citeste contractul

citeste contractul

citeste contractul

citeste contractul

© 2012 Compania de Asigurări "Moldova-Astrovaz" SA